Pro Carpenter
Cégünk
Mi lesz egy családi vállalkozásból?
Már több mint 30 éve vagyunk jelen a hazai építőipar piacon, különböző vállalkozási formákkal. 2008 óta mint Pro Carpenter Kft. Főleg tetők építésével, felújításával és ácsmunkával foglalkozunk a kezdetektől. Rengeteg tapasztalatot és tudást sikerült felhalmozunk ez idő alatt.

Családi vállalkozásként indultunk, megbízásaink száma szépen nőtt, ahogy a hírünk is terjedt.  Mi pedig mindenkinek segíteni akartunk és akarunk azóta is aki minket választ.

Hol tartunk most?

 

Általában több mint öt felújítást viszünk egyszerre csapatainkkal, pontosan szervezve és szakszerűen kivitelezve. Mondhatnánk, hogy már rég kinőttük mi azt, hogy családi vállalkozás legyünk.

Mi viszont inkább úgy gondoljuk, hogy a családunk nőtt meg hatalmasra.

Farkas Zoltán

ügyvezető
filozófiánk
...ez a Pro Carpenter.

Nem akarjuk unalmas közhelyekkel fárasztani Önt. Inkább elmondjuk, mik azok az értékekek, amiket tényleg mindig szem előtt tartunk. Vannak olyan dolgok amikben rugalmasak vagyunk, és vannak olyanok, amikből soha nem engedünk.

Ügyfélközpontúság

Megérezni, megérteni és teljesíteni akarjuk ügyfeleink elvárásait. Folyamatosan ellenőrizzük a részfeladatokat és az egész végeredményt. Keressük azokat a pontokat amiken még fejleszteni tudunk, hogy ügyfeleink a legnagyobb szakértelmet kapják tőlünk.

Bizalom

Tiszteljük ügyfeleinket, kollégáinkat, bízunk egymás tudásában, szándékában és úgy bánunk mindenkivel, ahogy azt mi is szeretnénk, hogy velünk bánjanak. Kollégáinknak a lehető legnagyobb szabadságot biztosítunk, támogatjuk őket a saját döntéseikben.

Felelősségvállalás

Hiszünk a szabadságban, de csak abban, ami felelősséggel jár együtt. Úgy gondoljuk, hogy a mi szakmánkban az egyik legfontosabb érték az elszámoltathatóság. Teljes felelősséget vállalunk minden tettünkért, döntésünkért és ezek eredményeiért is.

Céljaink

Hiszünk abban, hogy a céljaink határoznak meg minket. Komoly célokkal kezdtük el a Pro Carpentert is. Azóta is egyre nagyobb célokat tűzünk ki magunk elé és mindent megteszünk azért, hogy el is érjük azokat. Nem félünk álmodni, tanulni, fejlődni.
küldetésünk
Pozitív tapasztalatokat adni

Nemcsak sok pénz de eszmei értékek is múlnak egy kivitelező munkáján. Sajnos a negatív tapasztalatok amiket hallunk nem akarnak elfogyni.

Másokat megváltoztatni nem tudunk és nem is akarunk. Mi viszont lehetünk minden nap jobbak, adhatunk többet minden ügyfelünknek annál, mint amit várna a kivitelezés végére.

Mert a mi küldetésünk az, hogy teleszórjuk pozitív tapasztalatokkal a környéket, ahol dolgozunk. Szeretnénk, hogy amikor  a mi Ügyfelünk találkozik egy negatív történettel, tudjon mondani rá egy ellenpéldát.

Mert nem csak tetőket gyártunk, hanem pozitív tapasztalatokat is.

Vélemények
Mit mondanak rólunk