Tetőfelújítás – Átláthatóan

szupererőnk
Mitől lesz átlátható egy tetőfelújítás?

Attól, hogy nem takargatunk Ön elől semmit. A kivitelezés kezdetétől az átadásig mindent átláthatóan megosztunk Önnel.

Részletes ajánlat

Átláthatóan bánunk a pénzével. Pontosan látja mi tartozik bele az ajánlatunkba, melyik munkafolyamatok és milyen anyagok, mekkora mennyiségekkel számoltunk. Ellenőrizhető és átlátható minden a kivitelezésével kapcsolatban.

Stabil cég, Profi adminisztráció

A tőlünk kapott számlákat minden hivatalos szerv, takarékpénztár, hitelintézet elfogadja. A garanciánkban bízhat. Minden kivitelezéssel kapcsolatos dokumentációban, enaplózásban, támogatáshoz vagy hitelhez szükséges adminisztrációban segítünk Önnek.

Szerződés

Minden munkát a körülmények, ütemezés, határidők pontos leegyeztetése után kezdünk csak el. A szerződés Önt is védi, ellenőrizhetővé válik a kivitelezés.

Vélemények
Mit mondanak rólunk

pozitív tapasztalat

küldetésünk
Pozitív tapasztalatokat adni

A házak és épületek fontos részei az életünknek. Biztonságot, védelmet nyújtanak nekünk és családunknak. Ezért lehet az, hogy a kivitelezőkkel kapcsolatos rossz tapasztalatok mindig meghatározóbbak, mintha csak egy bolti eladó lenne mogorva velünk.

Nemcsak sok pénz de eszmei értékek is múlnak egy kivitelező munkáján. Sajnos a negatív tapasztalatok amiket hallunk nem akarnak elfogyni. Pénzzel eltűnt vállalkozók, félbehagyott munkák, silány minőségű kivitelezés és behajthatatlan garanciás vállalásokról hallunk történeteket.

Másokat megváltoztatni nem tudunk és nem is akarunk. Mi viszont lehetünk minden nap jobbak, adhatunk többet minden ügyfelünknek annál, mint amit várna a kivitelezés végére.

Mert a mi küldetésünk az, hogy teleszórjuk pozitív tapasztalatokkal a környéket, ahol dolgozunk. Szeretnénk, hogy amikor  a mi Ügyfelünk találkozik egy negatív történettel, tudjon mondani rá egy ellenpéldát.

Mert nem csak tetőket gyártunk, hanem pozitív tapasztalatokat is.

AJÁNLATKÉRÉS TETŐFELÚJÍTÁSRA

Ha kényelmesebb Önnek, akkor keressen minket telefonon!

+36 30 711 7032

Az épületről

Please enter a number from 1920 to 2023.

A tetőről

Tetőtér:
Tető fajtája:

A kivitelezésről

Dobd a fájlt ide, vagy
Engedélyezett fájl típusok: pdf, jpg, jpeg, png., Max. file size: 20 MB, Max. files: 10.

    Elérhetőségek

    Név(Kötelező)
    Cím(Kötelező)